De AlkmaarPas: Dé pas voor jongeren

Chrissie (19) uit Oudorp is dol op winkelen en komt bijna dagelijks in de binnenstad van Alkmaar. Met de AlkmaarPas krijgt ze korting bij veel van haar favoriete winkels korting én een gratis bioscoopkaartje.

De Jaargids 2019

Pasfoto’s voor de helft van de prijs

Afgelopen jaar behaalde Chrissie haar rijbewijs en had zij pasfoto’s nodig. Chrissie: “Ik laat mijn pasfoto’s altijd maken bij Primera. Op de website van de AlkmaarPas zag ik dat je hier 50% korting krijgt op pasfoto’s. Ik kwam hier gelukkig op tijd achter, want dat scheelt toch best veel geld.”

Gratis ‘coffee to go’

“Tijdens mijn pauze haal ik regelmatig een muffin bij Dagelijks Lekker. Het leuke is dat je hier met je AlkmaarPas een kop koffie bij krijgt, helemaal voor niks.”

Bloemetjes en plantjes

Op het laatste moment nog even snel een bloementje scoren voor je zieke buurvrouw of jarige moeder? Dat doet Chrissie tegenwoordig bij Bloembinderij ’t Singeltje. “Hier krijg je 10% korting op alle bloemen en planten. Dat is het omfietsen natuurlijk wel waard!”
 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen.