De Jaargids 2021

Chantal over de AlkmaarPas: "Volop voordeel!"

Even voorstellen
Chantal is een geboren en getogen Alkmaarse en vindt het een heerlijke stad. Een van haar eerste baantjes bij restaurant Timmy Tuff op de Payglop bezorgde Chantal een groep van vrienden en veel bekenden. “Alkmaar is eigenlijk geen stad maar meer een dorp. Echt ons kent ons” vertelt ze.

Korting met de AlkmaarPas
Met haar gezin maakt Chantal  graag gebruik van de korting met de AlkmaarPas, bijvoorbeeld bij Theater de Vest. Het theater is echt een passie van Chantal, ze werkt zelf bij Papaver improvisatietheater. Naast het theater is de AlkmaarPas ideaal om een dagje erop uit te gaan met het hele gezin. “In de zomer gaan we varen en huren we een bootje met de pas. De stad ziet er toch anders uit vanaf het water” vertelt de Alkmaarse. 

“Als we langs IJssalon De Mient varen, dan trekken we aan de bel en komen zij het ijsje naar ons brengen”. Wanneer het weer minder mooi is, gaat Chantal met de kinderen naar zwembad De Hoornse Vaart en IJsbaan de Meent. Ook daar maakt het gezin volop gebruik van de korting.

Gouden tip
“Koop meerdere AlkmaarPassen per gezin: op deze manier maak je met z’n allen optimaal gebruik van de voordelen van de pas” zegt Chantal. “Bijvoorbeeld samen naar de bioscoop met het gratis bioscoopkaartje dat op de pas staat. Maak ook gebruik van de AlkmaarPas app, zo hoef je niet altijd je AlkmaarPas bij je te hebben en maak je toch gebruik van de voordelen.”

Wil jij ook geïnterviewd worden voor de AlkmaarPas? Stuur dan een mail naar info@alkmaarpas.nl

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android