De Jaargids 2021

Anita gebruikt de AlkmaarPas al jarenlang

Anita (57) is momenteel woonachtig in Grootschermer, in het prachtige buitengebied van Alkmaar. ‘Alkmaar ken ik maar al te goed, ik heb er mijn middelbare schooltijd doorgebracht. We gingen altijd shoppen in Alkmaar, mijn vrienden woonden er en je kon er goed uitgaan’, lacht Anita. 

Nog steeds komt Anita veel in Alkmaar en gebruikt de AlkmaarPas voor winkelen en uitjes. ‘We gaan shoppen bij de Didi of de Miss Etam en gaan voordelig een lekker kopje koffie en een broodje halen. Bovendien ga ik wel eens zwemmen, schaatsen of naar de bioscoop met de AlkmaarPas. Soms weet ik niet precies welke adressen korting aanbieden met de pas. Daarom is het handig om het voordeelboekje door te lezen, de AlkmaarPas App te downloaden of je ziet iets leuks staan in de nieuwsbrief of de krant’, vertelt Anita. 

Er zijn zeker 300 adressen in gemeente Alkmaar waar je terecht kunt met je AlkmaarPas. Anita: ‘De AlkmaarPas heeft zoveel mogelijkheden, ook in het buitengebied. Het is leuk dat je voordelig een proefles ergens kunt volgen om te kijken of die sport of behandeling iets voor je is’.

 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android