6x tips voor als het regent in Alkmaar

Alkmaar is prachtig. De oude binnenstad, het rustige en ruimtelijke buitengebied en de mooie grachten. Maar Alkmaar zou Alkmaar niet zijn, als het niet regelmatig regent. Gelukkig is er naast de mooie omgeving, ook binnen genoeg te doen in onze Noord-Hollandse stad.

De Jaargids 2021
Winkel Alkmaar

Dynamic Fit

Zit je vol met goede voornemens? En wil je misschien een keer een les  Spinning, Kick Boksen en Body Pump proberen? Dat kan bij Dynamic Fit. Hier krijg je op vertoon van de AlkmaarPas 50% korting op je eerste sportmaand

Alkmaarpas 2017

Beatles Museum

Voor een uitje naar een Beatles museum hoef je niet naar Liverpool, want het grootste Beatles Museum zit in Alkmaar. Beatles-fanaat Azing Moltmaker verzamelde een indrukwekkende collectie Beatles-items, en met de AlkmaarPas krijg je 50% korting op de entreeprijs. 

Winkel Alkmaar

Spellenspeciaalzaak De Spellentoren

Geen zin om regen en wind te trotseren, en blijf je liever binnen? Bij De Spellentoren krijg je op vertoon van de AlkmaarPas 5% korting op legpuzzels. Ideaal voor aan de keukentafel met dit koude weer. 

Winkel Alkmaar

Lasertag Combat

Wil je liever wat spanning en actie? Misschien is een middagje lasergamen bij Lasertag Combat iets voor je. In de indoor arena ga je met vrienden of familie de strijd aan. Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je 10% korting op een groepsarrangement (geef bij je reservering aan dat je een AlkmaarPas hebt).

Winkel Alkmaar

Hollands Kaasmuseum

Zachtjes tikt de regen tegen het raam, en denken we met weemoed terug aan de mooie zomer en het prachtige Waagplein gevuld met kaas. Maar gelukkig is er in de wintermaanden nog het Alkmaarse Kaasmuseum. In het monumentale Waaggebouw in het centrum is van alles te zien en leren over kaas. En om het nieuws nog mooier te maken, met de AlkmaarPas mag je gratis naar binnen! 

Winkel Alkmaar

AlkmaarPas kopen

Heb je nog geen AlkmaarPas? Koop hem nu hier online, of bij een van de verkooppunten. 

Escape room

Weet jij binnen een uur tijd te ontsnappen uit een kamer door middel van het zoeken naar verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels? Dan kun je je geluk op bij Escaperoom-Alkmaar. AlkmaarPas-actie: 15% korting op een escaperoom (vanaf 4 speelsters, m.u.v. zaterdagen en feestdagen). De actie loopt t/m 1 september 2019. Graag bij reservering AlkmaarPas nummer doorgeven (kan zowel online als telefonisch).

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

10x zomertips

terrasje pakken

tips van een AlkmaarPas houder

AlkmaarPas challenge

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android