5 x Een terrasje pakken met de AlkmaarPas

Heerlijk om van Alkmaar te genieten onder het genot van een kopje koffie, thee, een drankje of wat lekkers. Ontdek de leukste terrassen van de stad met de voordelen van de AlkmaarPas!

De Jaargids 2019

Restaurant Stoer

Wie in Alkmaar uit de trein stapt en trek heeft in koffie of lunch doet er goed aan de overkant van de straat bij Stoer naar binnen te stappen. Op het knusse terras van Restaurant stoer heb je uitzicht op het oude station en kun je heerlijk genieten van een kop koffie, een lekkere lunch en nog veel meer. 

AlkmaarPas-actie: 15% korting

Brasserie De Huiskamer

In het hartje van Alkmaar vind je Brasserie De Huiskamer. Op de altijd gezellige Laat kun je genieten van de typische traditionele keuken. Maak kennis met de specifieke geuren en smaken die uiteraard worden bereid met dagverse producten!

AlkmaarPas-actie: Gratis koffie of thee bij een lunch vanaf €6,-

Anne & Max

Op dit terras kun je elke dag van de week terecht voor een ontbijt, koffie, lunch, high tea en een borrel. Je hebt een mooi uitzicht over de oude Plattestenenbrug en je kan het echte stadsleven van Alkmaar ervaren.

AlkmaarPas-actie: Kleine koffie en gebak naar keuze voor € 5,-

Roast Espressobar

Wil je koffie drinken die gemaakt is door echte barista’s (koffiemeesters)? Bij Roast espressobar drink je heerlijke cappuccino, latte, cortado of een flat white. De kans groot dat ze je koffie serveren met prachtige latte art. Graag ook iets lekkers bij de koffie? De cheesecake is een must-eat en op het terras in het zonnetje smaakt het toch net iets beter!

AlkmaarPas-actie: 10% korting

Thup's Pizzabakkerij en Delicatessen

Aan het Waagplein zit deze kleine knusse pizzabakkerij Thup's! De bakkerij voert een kleine kaart met biologische producten en daarnaast is Thup's ook een delicatessenwinkel. Als je de sfeer van de binnenstad wilt proeven en tegelijkertijd wilt genieten van puur eten, dan is Thup's het juiste adres!

AlkmaarPas actie: 5% korting in het restaurant of op de aankoop van delicatessen

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen.