5 x Een terrasje pakken met de AlkmaarPas

Heerlijk om van Alkmaar te genieten onder het genot van een kopje koffie, thee, een drankje of wat lekkers. Ontdek de leukste terrassen van de stad met de voordelen van de AlkmaarPas!

De Jaargids 2021

Restaurant Stoer

Wie in Alkmaar uit de trein stapt en trek heeft in koffie of lunch doet er goed aan de overkant van de straat bij Stoer naar binnen te stappen. Op het knusse terras van Restaurant stoer heb je uitzicht op het oude station en kun je heerlijk genieten van een kop koffie, een lekkere lunch en nog veel meer. 

AlkmaarPas-actie: 15% korting

Brasserie De Huiskamer

In het hartje van Alkmaar vind je Brasserie De Huiskamer. Op de altijd gezellige Laat kun je genieten van de typische traditionele keuken. Maak kennis met de specifieke geuren en smaken die uiteraard worden bereid met dagverse producten!

AlkmaarPas-actie: Gratis koffie of thee bij een lunch vanaf €6,-

Anne & Max

Op dit terras kun je elke dag van de week terecht voor een ontbijt, koffie, lunch, high tea en een borrel. Je hebt een mooi uitzicht over de oude Plattestenenbrug en je kan het echte stadsleven van Alkmaar ervaren.

AlkmaarPas-actie: Kleine koffie en gebak naar keuze voor € 5,-

Roast Espressobar

Wil je koffie drinken die gemaakt is door echte barista’s (koffiemeesters)? Bij Roast espressobar drink je heerlijke cappuccino, latte, cortado of een flat white. De kans groot dat ze je koffie serveren met prachtige latte art. Graag ook iets lekkers bij de koffie? De cheesecake is een must-eat en op het terras in het zonnetje smaakt het toch net iets beter!

AlkmaarPas-actie: 10% korting

BARISTA CAFÉ ALKMAAR

In de huidige maatschappij zijn we vaak gehaast en gunnen onszelf en elkaar weinig tijd, terwijl  het juist belangrijk is om tijd en aandacht voor elkaar te hebben of een verwenmoment voor jezelf in te lassen. Barista Cafe Alkmaar moedigt dit aan door hoogwaardige koffie te schenken en aanverwante producten van de beste kwaliteit te leveren in een sfeervolle huiselijke omgeving.

AlkmaarPas-actie: 20% korting op een normale Quality Coffee en een Sweet Favorite naar keuze
 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android