5 tips voor een actieve herfst

De herfst is ook in Alkmaar weer begonnen. Maar niet getreurd, er is genoeg te doen. Hoe kom jij de herfst gezond en fit door? Wij zetten 5 actieve tips voor jou op een rij!

De Jaargids 2020

IJspret begint weer

Vanaf vrijdag 11 oktober kan de ijspret weer beginnen bij IJsbaan de Meent Bauerfeind. Op vertoon van je AlkmaarPas krijg je standaard 10% korting op entreekaartje. En, vergeet het gratis entreeticket niet (geldig t/m 20 december).

Regenachtige dag? Ga cultuur snuiven!

Een regenachtige herfstdag? Een mooi moment om wat cultuur op te snuiven. Bijvoorbeeld in één van de Alkmaarse musea! Denk eens aan het Alkmaarse Kaasmuseum in het monumentale Waaggebouw of het Beatles museum. Met de AlkmaarPas is de toegang tot de Alkmaarse musea en andere cultuurinstellingen gratis of je krijgt een leuke korting. 

 

Gezond de herfst door

Met de komst van de herfst kan ons lichaam wel wat extra vitaminen gebruiken! Loop daarom eens binnen bij Krop Sla. Dé speciaalzaak waar je complete maaltijden vindt en dagelijks meer dan 10 soorten salades, vers bereide soepen, sappen en lekkere smoothies. 

Meld je aan voor een indoor sport

Minder leuke dingen in de buitenlucht te doen? Dan is dit een goed moment om je eindelijk aan te melden bij een sportschool! Denk bijvoorbeeld eens aan: 

Sportinstituut Tom van der Kolk
AlkmaarPas-Actie: 10% korting op een fitnessintroductie of een proefles voor een groepsles 

Team Victrix: CrossFit 
AlkmaarPas-Actie: bij het afsluiten van een abonnement krijg je 1 uur gratis personal training cadeau

Winkel Alkmaar

Tijd voor actie!

Wil je nog meer spanning en actie? Dan is een middagje lasergamen bij Lasertag Combat echt iets voor jou. In de indoor arena ga je met vrienden of familie de strijd aan.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android