5 tips voor de kerstvakantie

De decembermaand, een gezellige periode in het jaar! De sfeerverlichting in Alkmaar hangt, de kerstboom is opgetuigd en je kunt heerlijk kerstshoppen in Alkmaar bij alle leuke winkeltjes. Voor velen begint op 21 december de kerstvakantie, wat zijn dan leuke dingen die je kunt doen met de AlkmaarPas?

De Jaargids 2019

Ga gezellig schaatsen

Alhoewel Alkmaar vorig jaar in december in een dik pak sneeuw lag, blijven de echte winterse taferelen tot nu toe uit. Je kunt wel je lol op bij IJsbaan de Meent Bauerfeind. Standaard krijg je daar met de AlkmaarPas 10% korting op je entreekaartje. En vanaf 1 januari staat ook een gratis entreekaartje voor de ijsbaan op de AlkmaarPas! 

Met korting naar het theater

Op de AlkmaarPas staat standaard € 5,- tegoed voor een voorstelling bij Theater de Vest. Heb je dit nog niet besteed? Grijp dan je kans en kies een leuke voorstelling uit. Extra leuk: de familievoorstelling De Vrekkin op 23 december en het Soweto Gospel Choir op 26 december zijn voor pashouders extra voordelig! 

 

Erop uit

In Alkmaar en omgeving is genoeg te doen voor een gezellige dag uit. Ga een heerlijk dagje zwemmen bij zwembad de Hout of zwembad Hoornse Vaart, breng een bezoek aan het prachtige Zee Aquarium in Bergen of ontsnap uit de Alkmaarse escaperoom! Ook een museumbezoek is voordelig met de AlkmaarPas. Breng gratis een bezoek aan het Kaasmuseum en Biermuseum de Boom en je kunt met leuke kortingen naar het Stedelijk Museum, het Beatlesmuseum en Museum de Broekerveiling.

Lekker eten

Wat is er nu fijner dan uitgebreid lunchen of dineren in je vrije dagen? In Alkmaar vind je genoeg leuke lunchrooms om te genieten van iets lekkers. Denk aan Anne & Max, Bagels & Beans, By Daya, Fermento, Groen lokaal, Kropsla, het Kattencafé, saladebar Oogst en VERS eten en drinken. Mocht je op zoek zijn naar een leuk plekje voor een diner, dan is restaurant Agam, de Bonte Bengel, Suzette crêperiebar, de Fransman, het Genot van Grootschermer, Soepp, Stoer, Sumangali, Thup’s of restaurant Vito wellicht iets voor jou! Allen bieden korting aan met de AlkmaarPas!

Winkel Alkmaar

Even tijd voor jezelf

Het is vakantie en je bent vrij van je werk. Belangrijk is ook om extra te genieten van deze vrije dagen! Wat denk je van een heerlijke beautydag, een ontspannende massage, fijne manicure of ben je toe aan een nieuwe coupe? Met de AlkmaarPas krijg je korting bij diverse kappers en schoonheidssalons. 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android