5 tips om het sportseizoen goed te starten

In september start het nieuwe sportseizoen weer. Wat ga jij doen? Wij zetten 5 sportieve tips voor jou op een rij!

De Jaargids 2021

Shoppen: alles wat je nodig hebt voor je sport!

Om goed te kunnen presteren heb je natuurlijk goede spullen nodig. Hoog tijd om te shoppen dus! Profiteer met je AlkmaarPas bij Sport 2000, Helderman Sport en All 4 Running van 10% korting op alle sportbenodigdheden. 

AlkmaarPas-actie: 10% korting bij Sport 2000, Helderman Sport en All 4 Running

Sport 2000
Laat 197

Helderman Sport 
Laat 204 A

All 4 Running 
Breedstraat 38

Sportinstituut Tom van der Kolk

Bij Sportinstituut Tom van der Kolk vind je allerlei mogelijkheden voor jong en oud. Ga je fitnessen of voel je toch meer voor een danstraining of een total body workout? Door de professionele en persoonlijke manier van werken ga je bij Tom van der Kolk jouw doelen zeker bereiken! 

Team Victrix: CrossFit

CrossFit is een ‘back to basic’ trainingsmethode die verschillende sporten – zoals gewichtheffen, hardlopen, roeien, bootcamp en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht – combineert in één trainingsvorm. Crossfit is rauw, stoer, no-nonsense en bedoeld voor iedereen die écht fit wil worden.

 

Balletschool Attitude

Bij Balletschool Attitude staat bewegen en plezier voorop. Jong en oud kan hier terecht voor klassieke balletlesssen op alle niveau's. Wil je proberen of het iets voor je is? Een proefles is gratis en met je AlkmaarPas krijg je ook nog eens 20% korting als je lid wordt! 

Snel Fit

Wil je fitter worden? Slanker, sterker, gezonder en blijer? Maar zie je als een berg op tegen al dat gezond doen? No worries: Snel Fit helpt je! Je kunt op verschillende manieren aan de slag. Meld je bijvoorbeeld aan voor Bootcamp. Lekker buiten bewegen in Alkmaar! 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android