10x zomers voordeel met de AlkmaarPas

Heb jij de AlkmaarPas al? Een middagje winkelen, een hapje eten of een filmpje pakken bij de bioscoop: je hebt de pas zo terugverdiend! Je krijgt korting bij ruim 300 adressen in Alkmaar en omgeving. Ook staan er extra tegoeden op de pas, zoals een gratis entreekaartje voor zwembad Hoornse Vaart en een tegoed bij TAQA Theater De Vest en Artiance. Je hebt de AlkmaarPas al voor € 15,-. Je kunt ‘m kopen bij de VVV of via www.alkmaarpas.nl.

De Jaargids 2021

10x zomers voordeel met de AlkmaarPas

Het is bijna zomervakantie, de dagen worden warmer en je wilt er lekker op uit. Alkmaar barst van de leuke winkels, horeca en evenementen waar je naartoe kunt gaan. Maar waar kun je nu allemaal terecht met je AlkmaarPas? We geven je een aantal leuke zomerse tips met de AlkmaarPas. Het hele aanbod kun je natuurlijk vinden op de website. 

Lekker spelen bij de Batavier

Er even tussenuit met de kids? Bij Speelpark De Batavier kunnen ze heerlijk spelen, klimmen en ravotten. AlkmaarPashouders krijgen 10% korting op de entree. 

Varen in Alkmaar en omgeving

Ontdek Alkmaar vanaf het water! Maak zelf een rondvaart met een motorbootje of klim op een supboard. Met je AlkmaarPas krijg je korting bij de Alkmaarse Bootjesverhuur, de Kraak, De Gouw, GreenJoy Alkmaar en El Kombi Sup. 

 

Neem een duik!

Loopt de temperatuur op? Neem een verfrissende duik in het buitenbad van de Hoornse Vaart en geniet van de ligweide, de andere zwembaden, de waterspeeltuin of de glijbanen. Met je AlkmaarPas krijg je het hele jaar door 10% korting op een entreekaartje. En vergeet ook niet je gratis entreekaartje op de AlkmaarPas te besteden (geldig t/m juni)!

Smul van een zomers ijsje

Geniet in het zonnetje van een ‘Coupe de Mient’. Met je AlkmaarPas krijg je 20% korting op dit heerlijke ijsje van IJssalon De Mient of ga voor de roomijs-ijsrol voor mee naar huis.  

Duinen Schoorl

De natuur in

Ontdek de Schoorlse Duinen! Met je AlkmaarPas krijg je 10% korting op de wandelkaart van Staatsbosbeheer. Ga je met kinderen op pad? Je krijgt ook 10% korting op het Kabouterpad en de Elfendeurtjesroute. 

Zee Aquarium Bergen aan Zee

Loop onder het skelet van een potvis door en over een brug met daaronder een vijver vol piranha’s. Dit kan allemaal in de wonderlijke onderwaterwereld van het Zee Aquarium. Met je AlkmaarPas ontvang je 10% korting op de entree. 

 

Museummolen

Heb je wel eens een bezoek gebracht aan de Museummolen in de Schermer? Een uniek staaltje watermanagement uit de Gouden Eeuw. Je kunt de molen dagelijks van onder tot boven bezichtigen. Met je Alk­maarPas krijg je 25% korting op de entree.

Shoppen met de pas

Alkmaar barst van de leuke winkels waar je kunt slagen voor een nieuwe zomeroutfit. Met de AlkmaarPas krijg je korting bij winkels zoals Steps, Charlie & Sons, All4Running en D&L Trends. En neem ook even tijd voor een heerlijke kop koffie met iets lekkers bij Anne & Max, Roast Espressobar, VERS, Barista Café, Soepp of By Daya

Verken het buitengebied

Ook in het Schermer en Graft – De Rijp krijg je voordeel met de AlkmaarPas. Zo krijg je korting bij Troefmarkt de Reus, Stocks schoenen en vrijetijdskleding, Bram en Aagie, restaurant Het Genot van Grootschermer en Het Schermer Wapen. Geef je nu ook op voor de gratis rondleiding door De Rijp op 16 juni.

Krijg je vrienden op bezoek?

Ga met vrienden of familie naar de Alkmaarse kaasmarkt en koop bij de VVV de AlkmaarPas met toeristenkorting! Op 9 juli en 23 augustus kun je met de pas mee met de gratis VIP-rondleiding op de kaas­markt (aanmelden via de website). En koop direct een leuke souvenir met 10% korting.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

tips voor als het regent

terrasje pakken

tips van een AlkmaarPas houder

AlkmaarPas challenge

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android