BLOG

De AlkmaarPas heeft voor iedere leeftijdscatogorie en interesse wat te bieden. Bekijk hier wat pashouders doen met hun AlkmaarPas

De Jaargids 2021

Ingrid maakt al jaren gebruik van de AlkmaarPas

Al sinds de start van de AlkmaarPas maakt Ingrid gebruik van de vele voordelen. Bijvoorbeeld om leuke cadeautjes te kopen! 

5 x Een terrasje pakken met de AlkmaarPas

Heerlijk om van Alkmaar te genieten onder het genot van een kopje koffie, thee, een drankje of wat lekkers. Ontdek de leukste terrassen van de stad met de voordelen van de AlkmaarPas!

John heeft twee gouden tips!

Samen met zijn gezin maakt John al een hele tijd gebruik van de pas.En hij heeft niet één maar twee tips!

 

Putri gebruikt de AlkmaarPas graag voor shoppen

Putri (22 jaar) Is geboren en getogen in Alkmaar is in bezit van een AlkmaarPas en neemt deze mee als ze de stad in gaat!

 

Chantal over de AlkmaarPas: “Volop voordeel!”

Chantal is een geboren en getogen Alkmaarse en vindt het een heerlijke stad. Met het hele gezin maakt zij gebruik van de AlkmaarPas en zij heeft een gouden tip!

 

De AlkmaarPas: Dé AlkmaarPas voor jongeren

Chrissie (19) uit Oudorp is dol op winkelen en komt bijna dagelijks in de binnenstad van Alkmaar. Met de AlkmaarPas krijgt ze korting bij veel van haar favoriete winkels én een gratis bioscoopkaartje.

5 verwentips voor jou en je vriendin

Bijkletsen met vriendinnen? Tijdens deze activiteiten kan dat prima! Heb je het al gemerkt? De dagen worden weer langer. De gezellige feestmaanden met knusse avonden met vrienden en familie liggen nu echt achter ons. 

DE ALKMAARPAS; EEN PAS VOOR HET HELE GEZIN

Morena is een echte Alkmaarse. Al haar hele leven woont ze met haar man en tienerdochters in de Alkmaarse binnenstad. Steeds vaker zag ze de AlkmaarPas voorbijkomen. Een aantal jaar geleden besloot ze het te proberen, en kocht ze zelf een pas. “Ik heb de pas aangeschaft nadat ik een artikel in de krant zag staan. Het fijne aan de pas is dat ik korting krijg in mijn favoriete winkels, bijvoorbeeld Steps. Maar ik krijg ook 10% korting op tijdschriften bij Van der Meulen. Daar loop ik echt voor om.” ​

Winkelen, sporten en dineren
Met de Alkmaarpas krijg je korting bij 300 aangesloten winkels, restaurants en instellingen. In het gezin van Morena wordt de AlkmaarPas dan ook door iedereen gebruikt. “Mijn dochters gebruiken de pas voor korting bij de Hoornse Vaart en de ijsbaan. Daarnaast gebruiken we de pas als we uit eten gaan. Soms krijgen we korting, en soms bijvoorbeeld een gratis koffie of gebak.”

Ontdekkingstocht door de stad 
“Met de pas kun je leuke dingen doen, die je niet snel doet in je eigen stad. Ik wil de pas daarom gebruiken om mijn eigen stad te ontdekken.” zegt Morena glimlachend op de vraag wat ze met de pas wil gaan doen. “Ik wil bijvoorbeeld nog een keer naar het Hollandse Kaasmuseum, met de AlkmaarPas hoef ik geen entree te betalen.”

Gratis naar de bioscoop
De tip van Morena voor andere AlkmaarPas gebruikers is de tegoedbon voor de bioscoop. “Bij de AlkmaarPas zitten een aantal vouchers, een daarvan is in te wisselen voor een bioscoopkaartje. Daarnaast krijg je doordeweeks 2 euro korting met de pas.”

5 tips voor als het regent

Alkmaar is prachtig. De oude binnenstad, het rustige en ruimtelijke buitengebied en de mooie grachten. Maar Alkmaar zou Alkmaar niet zijn, als het niet regelmatig regent. Gelukkig is er naast de mooie omgeving, ook binnen genoeg te doen in onze Noord-Hollandse stad.

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen. 

 

Download de AlkmaarPas App

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Installeer dan gratis de AlkmaarPas App op je telefoon. Hiermee krijg je ook korting!

 

> Download de App voor Apple
> Download de App voor Android