Unieke uitstapjes

Speciaal voor AlkmaarPas-houders zijn er regelmatig leuke uitjes waar je met je AlkmaarPas gratis of met korting aan kunt deelnemen. De geplande uitjes vind je hier: 

Museum broekerveiling

Wat gebeurt er bij een veiling? Hoe werkt een veilingklok? Wat doet een keurmeester? Welke groenten zijn er in het seizoen? Dit en nog veel meer leer je bij Museum BroekerVeiling. Absoluut een ontdekmuseum!

Verder komt binnenkort de Sint weer in ons land om iedereen weer te verwennen met leuke cadeautjes. Van 18 november - 3 december wordt het museum omgetoverd tot het pakhuis van Sinterklaas!

Met jouw AlkmaarPas krijg je nu 20% korting. Het perfecte uitje voor het hele gezin!
Zie hier voor meer informatie! 

Kersthuis

Van 23 december t/m 3 januari is de prachtige Grote Kerk in Alkmaar, het mooiste decor voor het vieren van een gezellig kerstfeest.

Kom langs de kraampjes met lokale producten en vind het perfecte geschenk voor iemand die je liefhebt, verwen jezelf met een glas glühwein, een apfelstrudel, vergaap je aan de modelspoorlijn, speel een potje curling of waag een dansje in de Stille Nacht Silent Disco. Een onvergetelijke herinnering voor jong en oud!

Met jouw AlkmaarPas krijg je €2,50 korting op je ticket. Gebruik hiervoor kortingscode: krsths2023ap,
Let op: per bestelling kunt u deze code eenmalig gebruiken.
Bestel hier snel je tickets!