5 verwentips voor jou en je vriendin

Kunnen de donkere dagen jou niet deren en spring je het liefst van de bank, op pad voor leuke uitjes? Leuk! Om je op weg te helpen hebben we een aantal leuke activiteiten op een rij gezet. Op deze manier kun je alle goede voornemens mooi combineren!

Meer dan 300 acties
Winkel Alkmaar

Haircare at Home

Als je haar maar goed zit! Zin om het nieuwe jaar met een nieuwe look te beginnen? Maar geen zin om de deur uit te gaan? Dan biedt Haircare at Home de oplossing. Renee Gootjes komt naar je toe, en neemt alle benodigde spullen mee. En hoe leuk is het om dit samen met vriendinnen te doen? 

Met de AlkmaarPas krijg je 10% korting bij 2 personen of meer, op 1 adres. 

Alkmaarpas 2017

Theeschenkerij Mevrouw Cha

Oké je haar zit goed. Maar wat nog veel belangrijker is, je goed voelen! Daarom moeten we ook voor de innerlijke mens zorgen. Bijvoorbeeld met een lekker warm, kopje thee. Thee is er in veel soorten en varianten. Bij theeschenkerij Mevrouw Cha leer je van een echte theesommelier hoe je zelf, gemakkelijk en snel heerlijke thee bereidt. 

Met de Alkmaarpas krijg je bij Mevrouw Cha een theeproeverij voor 2, voor de prijs van 1! 

Winkel Alkmaar

Pilates Studio Erica van Stralen

Na een ontspannen kopje thee is het tijd voor wat beweging. Pilates is een vorm van trainen en bewegen die je lichaam soepel en sterk maakt. Bij Pilatesstudio Erica van Stralen in Koedijk kun je deelnemen aan lessen in gezellige, kleine groepen.

En met de AlkmaarPas is het mogelijk om gratis een keer een van de lessen te proberen. Ideaal om het nieuwe jaar mee te beginnen!

Winkel Alkmaar

Versierd

Haren in de krul. Een soepel lijf en opgewarmd met een fijn kopje thee. Tijd om te shoppen! In de Boterstraat zit Versierd. Dit is een ontzettend leuk en hip sieradenwinkeltje. Je kunt hier de grote, en bekende merken kopen. Maar eigenaresse Gabrielle haalt uit binnen- en buitenland ook de nieuwste trends en opkomende merken.

Met de AlkmaarPas krijg je 5% korting op sieraden bij Versierd. 

Winkel Alkmaar

Restaurant Agam

We sluiten de dag af met een lekker hapje eten. In de Oude Stad zit het Mediterraans Restaurant Agam. Op een knusse locatie, midden in de reuring van de stad. Dit restaurant kreeg al veel lovende reacties.

Met de AlkmaarPas kost een 3 gangen menu niet €30,00 maar krijg je dit menu voor maar € 19,95.

Winkel Alkmaar

AlkmaarPas kopen

Heb je nog geen AlkmaarPas? Koop hem nu hier online, of bij een van de verkooppunten. 

Voordeel ontvangen in je mailbox?

Meld je aan voor de AlkmaarPas mail

Ontdek Alkmaar voordelig met de AlkmaarPas

Op vertoon van de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 Alkmaarse winkels, restaurants en culturele instellingen.