Recente Tweets

22-05-2017

Zomeraanbod Alkmaar Sport

€2,50 korting bij Sport Vitaal (voorheen Ouderensport) tijdens de zomermaanden

Op 24 juli, 31 juli en 7 augustus kan je via Sportvitaal het volgende aanbod volgen.
 
Aikido
Aikido is een moderne vorm van zelfverdediging en spirituele ontwikkeling, die gebruikt kan worden tegen iedere vorm van aanval. De nadruk ligt op de ontwikkeling van een betere eenheid tussen lichaam en geest. In tegenstelling tot vele andere vechtsporten is er voor Aikido geen bijzondere kracht of snelheid nodig. Het wordt succesvol beoefend door mensen van alle leeftijden. Aikido ontwikkelt lenigheid, coördinatie, concentratie, verbetert de gezondheid en fitheid, communicatieve vaardigheden en zelfvertrouwen. De fysieke kanten zijn gracieus en dynamisch, ze zijn slechts een uiterlijk kenmerk van wat het belangrijkste is: een echte en directe manier om de kwaliteit van ons leven te verbeteren.

Bodyfit
Werk aan uw uithoudingsvermogen, het versterken van de spieren en vergroten van de lenigheid. Bodyfit is een actieve beweegvorm op muziek.

Yoga
In de yoga lessen wordt u fysiek uitgedaagd. We corrigeren uw houding en helpen u meer flexibel te worden. Yoga is voor iedereen geschikt, u voert de oefeningen op uw eigen niveau uit. Met de juiste begeleiding vormt de yogales een rustpunt in uw drukke dag.

Zomerzumba
Het maakt niet uit hoe oud u bent en hoe goed uw conditie is. Bij zomerzumba dansen we allemaal samen op de zomerse klanken van vrolijke muziek. Ieder danst mee op zijn/haar eigen niveau en verlaat vrolijk de zaal.
 
Tijd:9.30-10.30 uur
Locatie: Sportcomplex de Meent
Aanmelden voor 10 juli via ouderensport@alkmaarsport.nl of via 072-5489297 (ma t/m do 9.00-12.00 uur)
 
De kosten bedragen €15,- voor drie lessen, incl. koffie. Alkmaarpas houders ontvangen €2,50 korting. U volgt altijd drie lessen van dezelfde sport. Betalen tijdens de eerste les: contant of per pin.
Back