01-08-2017

Wellness and Balance

Wellness and Balance verzorgt alles op het gebied van huidverzorging en visagie. Met je AlkmaarPas kun je nu profiteren van een zomerse aanbieding!

De maanden augustus en september staan in het teken van veel buiten, zon, zee en strand. Daarom is het belangrijk om je huid optimaal te verzorgen en te beschermen. De Intensieve Revining Detox behandeling is speciaal ontwikkelt om je huid in de zomermaanden goed te onderhouden en de huid beter in balans te houden te ontgiften en UV-beschadiging te helpen voorkomen en te verminderen.

Reviving Detox werkt op de essentiële kenmerken van de huid, die verantwoordelijk zijn voor het ouderdomsproces van de huid.
Doordat het detoxificatieproces en het repairproces worden geactiveerd kan de huid zich sneller herstellen en vernieuwen. Het toegevoegde belides perennis extract (daisy- madelief bloemen)  vermindert ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie.

De Intensive Reviving Detox Behandeling wordt versterkt met de cupping moving massage voor het gezicht, decelloté en hals om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. De stofwisseling wordt geactiveerd en de weerstand wordt verhoogd en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de intensieve Revivinig Detox behandeling nog meer resultaat geeft, en je huid er stralend uit ziet.

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een heerlijke Intensieve Detox Reviving Behandeling ter waarde van € 44,95 en met je AlkmaarPas krijg je € 5,- korting! 

Wellness and Balance
Willem Bartiusstraat 1
1816 HC Alkmaar 
www.wellnessandbalance.nl

 

Vorige