07-09-2017

Vier 8 oktober met je AlkmaarPas

Geschreven op: donderdag 7 september 2017
Ben je lid van de 8 october Vereeniging? Dan krijg je op vertoon van je AlkmaarPas €2,50 korting op een paar 8 october-sokken!

De vrolijke sokken kun je aanschaffen tijdens het ophaalmoment van de zuurkool- en concertbonnen. Op vertoon van je AlkmaarPas betaal je in plaats van € 7,50 slechts € 5,-. Ben je geen lid van de Vereniging, dan kosten de sokken € 10,-. 

Lid worden met AlkmaarPas-tegoed
Heb je op basis van je inkomen een gratis AlkmaarPas van de gemeente gehad? Dan kun je vanaf dit jaar je lidmaatschap van de 8 october-vereniging met AlkmaarPas-tegoed betalen en krijg je ook nog € 2,50 korting op het lidmaatschap. Je betaalt dan € 7,50 in plaats van € 10,- en je mag dan met twee personen deelnemen aan:

• Het concert in De Grote Kerk (toegangskaarten zijn af te halen op vertoon van je bewijs van lidmaatschap en bijbehorende bon op donderdag 21, zaterdag 23 en zondag 24 september bij het Stedelijk Museum, eigen bijdrage € 2,00 p.p.)

• De zuurkoolmaaltijd op het Canadaplein op 8 oktober (toegangskaarten zijn af te halen op vertoon van je bewijs van lidmaatschap en bijbehorende bon op donderdag 21, zaterdag 23 en zondag 24 september bij het Stedelijk Museum)

• Het Ontzetfeest in De Vest op 8 oktober (op vertoon van je bewijs van lidmaatschap). 

Wil je lid worden en betalen met je gratis AlkmaarPas? Vul dan hier je gegevens in. Daarna krijg je je bewijs van lidmaatschap toe gestuurd! 

8 october-vereniging 
www.8october.nl