01-05-2017

Boot huren Alkmaar - € 10,- korting

Van 4 september t/m 1 oktober krijg je € 10,- korting op een dagdeel bootverhuur!

AlkmaarPas-actie: met de AlkmaarPas 2017 kun je met korting een bootje huren. Het speciale voucher hiervoor is digitaal aan je pas gekoppeld.

Hiermee  krijg je € 10,- korting op een dagdeel bootverhuur. Het voucher is geldig van 4-9-2017 t/m 1-10-2017

Je kunt de voucher inleveren door de QR code op je pas of in je AlkmaarPas APP te laten scannen.

De korting is uitgesloten voor deelname aan Lichtjesavond 2017 en niet geldig in combinatie met andere (tijdelijke) aanbiedingen.

Reserveren
De motorboten dienen voortijdig te worden gereserveerd via 06-12028118. Er geldt een minimale huurtijd van 4 uren (een dagdeel) omdat onze boten droog en warm staan opgeslagen. Zodra onze boten al rondvaren, kunnen wij uiteraard flexibeler zijn met de minimale huurtijden (dan is huren vanaf 2 uur mogelijk). Wanneer je min. 2 uur wilt varen is het advies om even met het verhuurbedrijf te bellen.

Opstapplaatsen
De motorboten worden naar de afgesproken opstaplocatie toe gevaren. Mogelijk is oa het Waagplein, bij Noorder Arcade (laag platform) of voor een leuke vaartocht langs molens en weilanden, richting Alkmaar of Alkmaardermeer kan men opstappen in Oudorp. In Oudorp is het tevens mogelijk uw auto gratis te parkeren.

Alle tarieven zijn inclusief brandstof, dus achteraf geen extra kosten! Reddingsvesten voor kinderen zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Vooraf krijg je een korte instructie. De motorboten zijn niet vaarbewijs plichtig.

www.boothurenalkmaar.nl
 

Vorige